Værktøj til håndtering af mange platforme

  • Hvad?
  • Hvordan?

Har din Twitter-, Facebook- eller Instagramkonto nået et vist antal følgere, kan du opleve, at det bliver svært at følge med i alle aktiviteter og svare, retweete og deltage så meget, som du gerne ville. Det kan blive vanskeligt og tidskrævende at jonglere hundredevis af likes, kommentarer og retweets på én gang, samtidigt med at du skal opdatere flere gange om dagen på flere sociale medieplatforme. Her kan et Social Media Manager-program være en nyttig investering.

Et social media manager-program hjælper dig ved at samle dine konti fra flere sociale medier på ét sted. Her kan du opdatere på flere platforme samtidigt, planlægge fremtidige opslag og målrette dem særlige grupper. Det kan også give dig overblik over al aktivitet på dine konti, så du for eksempel ikke overser en ny kommentar på en ældre facebookopdatering, som meget nemt kan ske, hvis aktiviteten er forholdsvis høj på siden.
I mange tilfælde kan et social media manger-program også give dig værktøjer til social media listening og til at analysere dine brugeres aktivitet på de forskellige platforme, og dermed give dig et værdifuldt indblik i deres færden på dine sider.
Der findes mange forskellige typer social media manager-programmer, hvoraf nogle kan administrere konti på over 30 forskellige sociale netværk. Her kan du se Packwires top 10 over de bedste på markedet i 2014.

  • Eksempler

Du kan planlægge dine posts langt ud i fremtiden med en social media manager program, så du ikke skal skrive nye opdateringer hele dagen. Og du får et bedre overblik over kommentarer – også flere uger gamle kommentarer.

social-media-manager-program

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

NAVIGATION