Suggested user list

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Resultater

Instagram har en liste, hvor de fremhæver Instagram-bugere – enten personer eller firmaer, som gør noget originalt eller tager unikke billeder til Instagram. Der findes ingen måde, hvorpå man med sikkerhed kan blive foreslået som bruger. Dog kigger Instagram-teamet efter enkelte fælles egenskaber, når de gennemser konti med henblik på at inkludere dem på listen, hovedsageligt brugere, der inspirerer med originale opslag, der sætter et unikt præg på Instagram. Se mere på Instagram

Se mere på Instagram

Hvordan kommer du så på denne Suggested user list? Der går mange forskellige historier om brugere, der er kommet på listen af forskellige årsager: Fordi de er har været venner med selve Instagram temaet i lang tid, ved at maile Instagram temaet og fortælle om deres involvering i app’en, eller ved at blive anbefalet af andre brugere, der allerede er på listen. Listen og hvordan man havner på den er med andre ord omgærdet af en del mystik. Hovedpointen er, at som med  alle andre netværk og communities, så er det klart en fordel hvis du er aktiv i Instagram communitiet, laver nye initiativer og tager smukke og unikke billeder. Se eksempler under fanen ’Resultater’.

@Visitcopenhagen

Tre gange er Visitcopenhagens instagram-konto kommet på listen. Som de ses i statistikken, så har alle tre gange givet et voldsomt peak i antallet af følgere:

  1. Syv ugers takeover – læs om takeover her.
  2. @berlinstagram – læs om hvordan du med fordel kan invitere internationale instagrammers til DK her.
  3. Instaride – læs mere om fænomenet instaride og instawalk her.

Skærmbillede 2014-09-15 kl. 23.11.53

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

NAVIGATION