Takeovers

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Resultater

Lad dygtige og dedikerede instagrammers overtage din instagram-konto en dag eller en uge. Udvælg instagrammers, der har en passion for dit emne, og som har et stort antal følgere. Lav en aftale om, at de både poster på deres egen profil og på dit brands profil. På den måde får du noget nyt og anderledes indhold på din egen profil, og du når ud til flere og nye følgere via din takeovers profil.

Identificér de bedste og største instagrammers inden for dit område fx mad, arkitektur, cykelkultur. Det er vigtigt, at det er passionen, der driver samarbejdet. Definér nogle krav til samarbejdet; antal posts i løbet af ugen, brug af bestemte hashtags, dine rettigheder til senere brug af billeder på andre medier, en udstilling eller andre steder, hvor du gerne vil bruge billederne.

  • Eksempler

Københavner-ambassadører – serie med 7 ugers takeovers på @VisitCopenhagen:

International instagrammer med højt reach @berlinstagram fra Berlin:

Takeover på Copenhagen Cookings profil:

“På min egen profil fortæller jeg i forvejen de gode historier om en by, jeg virkelig holder af. Her fik jeg muligheden for at sprede det gode budskab endnu bredere ud. Det var en sjov og meget positiv oplevelse, og jeg nød virkelig dialogen med de forskellige followers og at læse kommentarer som “dine billeder giver mig lyst til at komme tilbage til København.”

Gitte Stark

Instagrammer

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

NAVIGATION