Skab overblik – tænk i niche-boards

  • Hvad?
  • Hvordan?

Opfat dig selv som en strategisk afsender. Du skal gøre det nemt for dine følgere at navigere i dit univers. Tænk i nicheopslagstavler. Opret en opslagstavle (et board) for hvert af de budskaber/produkter, du ønsker at kommunikere. Et board må ikke blive for rodet, som vil resultere i, at dine følgere ikke kan finde rundt i dit univers. På VisitCopenhagens kanal ønsker vi at fortælle historien om København. Byens kernefortællinger og ’selling points’ træder alle frem på hver deres opslagstavle, hvor områder som gastronomy, royal and historic, architecture og kids har hver deres board. Det giver en (potentiel) tilrejsende mulighed for at danne sig et overblik over, hvad København er for en by, og vedkommende kan få og pinne præcis det, der interesserer ham eller hende, før besøget i København.

Husk at folk ikke nødvendigvis, som på mange andre sociale medier, følger et brand eller en virksomhed på Pinterest. Her følger de i stedet et board, fordi de kan lide dets indhold, og ikke dets afsender. Definer derfor de områder, der fortæller historien om hvem og, hvad dit brand er. Repræsenterer du en by, så tænk i byens kernefortællinger, som alle skal have sin plads på hver deres board. Er du derimod en virksomhed, der repræsenterer fysiske produkter, så tænk i produktkategorier. En tøjbutik ville således skulle oprette et board for de forskellige tøjkategorier, som butikken repræsenterer: kjoler, lingeri, jeans, støvler, stiletter etc. så kunderne ikke skal lede gennem uanede kategorier for at finde kjolen til aftenens bytur.

Hvordan gør du? Tryk ’create a board’ og udfyld de kategorier, du kan se herunder. Vær specifik, så dine boards fremkommer i de rette søgninger.

SKAB-OVERBLIK-FOR-DINE-KUNDER


Når alle kategorier er udfyldt, kan du løbende uploade de billeder og links, der er relevante for dit board. Fyld på efterhånden, når du får content, der passer til dine forskellige opslagstavler.

  • Eksempler

Se her, hvordan onlinemarkedspladsen Etsy.com fortæller historien om deres virksomhed via en lang række inspirerende boards, der alle relaterer sig til Etsy: http://dk.pinterest.com/etsy/

SKAB-OVERBLIK-FOR-DINE-KUNDER1


Se også VisitCopenhagens Pinterest-profil med de mange forskellige boards, der alle fortæller historien om København – både hver for sig og tilsammen: http://dk.pinterest.com/visitcopenhagen/

SKAB-OVERBLIK-FOR-DINE-KUNDER2


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

NAVIGATION