Nem og billig app-teknologi

  • Hvad?

I april 2013 deltog Wonderful Copenhagen på konferencen The Next Web i Amsterdam. Konferencen kører på ottende år med fokus på fremtidens teknologi, især for små nystartede virksomheder. Europas førende eksperter inden for fremtidsforskning, internetarkitektur og teknologi mødtes i Amsterdam for at tale om i morgen.

Et af temaerne handlede om, hvordan man som virksomhed, event- eller konferencearrangør allerede nu kan udnytte nemme og billige teknologier, i stedet for at opfinde dem selv. For få år siden kostede det i omegnen af 100.000 kr. at lave sin egen mobil app til en event, konference eller service. I dag kan du gøre det for under 3.000 kr.

Faktisk kan du gøre det for blot 300 kr. om måneden, hvis app’en skal have begrænset levetid, fx i forbindelse med en festival eller konference. Flere virksomheder, som fx AppMachine og Appy.fi, har udviklet app-systemer, hvor du kan bygge din mobil app i en standardskabelon ved hjælp af forskellige byggeklodser, som fx program, kortfunktion, video, vejrudsigt, shop, kontaktinfo og meget mere, som du vælger til eller fra. Du vælger hurtigt farve, uploader et baggrundsbillede osv.

På The Next Web var konference-app’en bygget således, og vi så demonstreret, hvordan det kun tog fem minutter at lave en tilsvarende. Du betaler først når du publicerer app’en i App Store eller Android Market. Og opfylder standard-app’en ikke dine behov, kan du opgradere med eget design eller udvikling ovenpå for en ganske lille omkostning. Se det er en smart phone app!

Læs mere på www.appmachine.com og www.appy.fi

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

NAVIGATION